Tuesday, January 26, 2010

Blogger Hina Sultan Johor

Bual Pendek: The salmon fish head from the previous entry cost only rm10:43 @ 12.90 per kg which is cheap. As usual, I wont buy unless it worth the money

Blogger yang menghina Sultan johor telah mencemar nama baik para blogger. Ada blogger kongsi pasal tips jaga anak, ada blogger kongsi pasal makanan sedap, ada blogger kongsi pasal kepentingan melabur, ada blogger kongsi pasal kt mana dia travel tapi ko guna blog untuk hina Armarhum yang telah meninggal dunia, yg baru meninggal dunia.

Aku memang taknak ambik tahu sapa dan baca apa entry dia yang pasti aku rasa dia memang tidak bertanggungjawab dengan apa yang dia tulis. Kalau aku sendiri mati pun, aku nak dengar benda2 baik pasal diri aku, anak2 aku yang masih hidup pun nk dengar benda baik pasal aku. Ko pikir sendiri la time bapak ngko mati, ko nak ke orang kutuk bapak engko.

Tu jer laa aku nak zahirkan kt sini. Pikir dulu sebelum blog, terlajak blogging tak boleh undur. Apa2 tindakan yg bakal dihadapi oleh blogger berkenaan moga jadi pengajaran untuk semua.

http://matjoe9498.blogspot.com – investing, living & anything

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

0 comments:

Post a Comment

Link Within

Related Posts with Thumbnails