Saturday, August 7, 2010

Marsha AF3 Masuk Islam dalam Takdir

Sabtu datang lagi, hari Sabtu biasa aku lepak layan cerekarama jer sebelah malam. Last week cerekarama bertajuk takdir agak menarik buatkan aku tengok sampai habis. Maklumlah Adnan sempit pun belakon sekali. Memang layan, kalau 15minit pertama cerita aku rasa bosan memang aku tukar channel takpun buat kerja lain
Letak jab gambar hiasan, ambik dari http://gambargambarpelik.blogspot.com

Dalam cerita nak, Marsha masuk Islam utk kahwin dengan Adnan sempit. Interesting part ialah dia bukan agama islam dalam real life. Siap ada scene sembahyang jemaah dan baca quran lagi tu.

Agak2 agama real life bagi tak dia berlakon macam tu? Apa mungkin dia betul2 dh peluk agama Islam.

Apa agaknya perasaan korang kalau sorang kawan korang yg agama islam berlakon masuk agama lain dan berlakon buat ajaran2 yg dituntut oleh agama?

Apa2pun cerita tu memang menarik dan kelakar. Mungkin boleh menang anugerah skrin

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

6 comments:

  1. tak pe ke belakon macam tu ? isk2..konpius~

    ReplyDelete
  2. salam joe..

    kalau org islam berlakon mcm tu rasanya blh jatuh syirik kan akk ni x pandai sgt nanti kita tanya pd yg lebih arif...

    rasanya lbh baik org islam tak melakonan menganuti agama lain akidah pun boleh rosak..

    wallahualam...

    ReplyDelete
  3. Tak payah nak susah pikir benda2 tu.Lihat dulu diri sendiri,cukup ke solat 5 waktu?

    ReplyDelete
  4. @dunspeak - agama marsha xpe kot

    @azlina - itu yg saya belajar dan saya tahu. islam x bloeh berlakon-lakon

    @anon - mmg terfikir jugak.

    ReplyDelete
  5. semoga marsha mendpt hidayah dlm bulan ramadhan ni...mana la tau..terbuka hati dia memeluk islam..

    ReplyDelete
  6. LOL belakon je tu.. there is no way marsha will leave her religious.. so shut up brats

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails