Friday, August 6, 2010

Tip Dan Panduan Membeli Rumah Terpakai (subsale)

Sifu Hartanah Subsale abangensem.blogspot.com telah menerbitkan e-book keduanya yang bertajuk

Tip Dan Panduan Membeli Rumah Terpakai

Aku dah beli dan baca. Ni screen shot muka surat pertama


Bernilai rm20. Boleh tempah kat sini: http://www.bicarahartanah.com/order.htm


Siapa nak tips lengkap bagaimana nak beli rumah subsale dari survey rumah, sampai urusan loan dan lawyer, sampailah anda dapat kunci dan jadi pemilik, BUKU INI WAJIB ANDA BELI

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

5 comments:

  1. mahal laa 20 ringgit. bukan hard copy pon

    ReplyDelete
  2. rege lebih kurang macam 3 kotak rokok je (betul ke? aku tak isap rokok...tak tau la regenye)...

    ReplyDelete
  3. Aku rasa Rm20 tak la mahal kalau nak dibandingkan dgn masa yg abang ensem terpaksa ambik untuk hasilkan ebook nie...... jangan nanti nyesal tak beli bila dah kena kencing..... 5 tahun pun tak tentu boleh hilang bau kencing + sakit hati.....! :-aLCapone-

    ReplyDelete
  4. @nubhan - terpulang kepada u. to me it's worth it

    @farid - haha, roko sekotak 20 harga rm9 kot

    @alcapone - betul tu. kene siapkan diri dgn ilmu dulu. kene tipu, perghhh hati teramatlah sakit

    ReplyDelete
  5. saya berpendapat tak rugi membeli, kerana ilmu yag ada di dalammnya amat bermanfaat.Heheh..abg hensem tak nak bagi affiliate ker kat org2 yang dah beli...boleh jugak buat duit minum kopi.

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails