Tuesday, October 5, 2010

Open House Satu Solution - AKU DATANG

Last weekend aku pegi open house 1Solution yang diketuai oleh Faris n TuanBri. Diaadakan dekat ofis mereka dekat Bandar Sri Permaisuri so x boleh jugak nak kata open house. Mari layan gambar yang aku manage to snap sewaktu aku berkunjung sambil makan percuma.

Mari mari, kita ke jamuan hari raya 1solution, orang kaya bri dan faris nak belanja

Berbaju hitam tu incik Izwan, berbaju melayu encik bri, berbaju putih umbro aku dah tak ingat nama dia

Lagi tetamu, semuanya tersenyum gembira. Mereka adalah kalangan yg join seminar pelaburan hartanah anjuran 1solution

Ehm, Ehm, ni highlight sebenarnyer, sifu faris, dgn moi. dari kiri ke kanan: Tunang Moi, Moi, Faris, yg baju cokelat belang aku lupa nama laa, hadir bersama tunang

Ni Hasanah dan anak tuanbri, Ukail. Comel Ukail ni

Ayam masak merah ni sangatlah terbaik. Aku godek2 cari bahagian tight

Lemang dan Rendang yang Yummmyyy

ada lagi tembikai dan kerepek pisang
So  mmg seronok dapat sekali bertemu. Biasa laa sembang pasal rumah laa. Macam sedia tahu, harga lelong pun bukan senang nak dapat murah-murah, tapi kene rajin laa masuk mencuba nasib

First time masuk ofis ni ada peta hartanah ho chin soon yg memang lengkap dan comprehensive utk the whole klang valley area.

Lagi 1 menu xde dalam gambar ialah tea o yg faris bancuh, mmg simple tp aku mmg 3-4 kali minum sepanjang lepak situ. aper yang ko taruk haa faris??

Dalam kul 4 gitu aku beredar, thanks laa for all the great food. Tahun depan buleh buat lagi.

p/s: sapa ada dalam gambar tp yang aku xtau nama sila update dalam ruangan comment

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

6 comments:

  1. hehee..

    Satu Solution (takde s kat hujung!)

    Anak aku Muhammad Ukail - Si Bijak Yang terpuji...(jgn jadi cam bapak dia, bijak tapi....hehehe)

    thanks for coming bro!

    ReplyDelete
  2. aku datang..tp lambat sikit.. pukul 5.40 macam tuh.. pukul 2pegi kenduri @rawang.. jem gilooss..bertolak kul 1.30 dr shah alam..kul 4 br sampai rawang.. haha..
    besh la sangat open hause kt kl.. hahaha

    ReplyDelete
  3. waaaa..!! nangis ni..nampak lemang trus kriok kriok perut sy..dhla puasa hari ni...

    Aktiviti Bloggers Yang Mengeratkan Silaturrahim

    ReplyDelete
  4. @cik hel - sabar yer, bila nak raya ni

    @tuanbri - ok dh betulkan

    @peruzz - mmg byk open house

    @red - sabo , u tu puasa

    ReplyDelete
  5. tukang tangkap gambaq tak dak. hasanah pun comel lor...

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails