Thursday, February 3, 2011

Peta Jalan ke Bagan Lalang

Entry siang tadi story pasal makan di bagan lalang, jadi saya nak kongsikan balam blog ni peta atau jalan untuk sampai ke bagan lalang. Mana tahu ada yg teringin nak datang utk celebrate tarikh2 penting seperti birthday, anniversary atau dapat bonus di sini. Saya pun dulu takut2 jugak tak sampai, tapi bila pergi, mmg sangatlah mudah. keyword utama: Sepang Gold Coast dan Hotel Seri Malaysia. Saya masuk ke highway Plus menghala ke Selatan, melalui tol Sungai Besi.

Ambik lebuhraya plus, exit 214 KLIA

Ambik exit 608 ke KLIA

Selapas bayar tol, follow jer signboard Sepang Goldcoast

Akan jumpak round about, terus lagi

Ikut sahaja ke Signboard Sepang Gold Coast.

Follow jer singboard Sepang Gold Coast. akan lead kita ke pantai bagai lalang. Ini kerana Sepang Gold Coast. berada di pantai bagan lalang. Dah nampak pantai tu bermakna anda telah sampai. Selamat menikmati suasana pantai, matahari terbenam dan hasil laut yang fresh


Klik LIKE kalau suka Entry Ni

3 comments:

  1. matjoe brape minit bole sampai...aku pn duk BMC

    ReplyDelete
  2. Sesat ikut map awak ni..huhu.tak inform kene ikut bndar enstek..nway thanks for good info

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails