Saturday, March 12, 2011

(Gambar) Ladang Teh Cameron Highland Bharat

Indahnya permandangan hijau ladang teh cameron highland ini, cukup menarik dan menenangkan. Ditambah pulak dgn suhu yg sejuk, ada pulak angin yang bertiup, memang breathtaking. Boleh jer rasanya nak lepak lama- lama just to enjoy the view, sambil tenangkan fikiran.Ladang ni milik syarikat Cameron Bharat.




Menarik nak datang sini lagi.Time ni hujan agak renyai2, kalau tak mesi saya dan jejak kaki diladang dan bergambar disana

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

4 comments:

  1. Suasana nyaman dan menenangkan.. :)

    ReplyDelete
  2. sekali sekala ada terlintas nak beli satu rumah kat cameron highland utk lepak masa dah pencen nanti...
    :-aLCapone-

    ReplyDelete
  3. Memang best... menarik... dpt minum teh bharat + aiskrim vanilla di kafe Cameron Valley... sedap tapi rasanya terlalu manis sangat. Sesiapa yg ada stamina blh berjalan kaki turun bukit ke lembah ladang teh ..... memang cantik sangat dpt bergambar background air terjun ladang teh.

    ReplyDelete
  4. @anif -mmg best

    @anon - tak kot, sejuk tetiap hari pun x best

    @ S J I - owh, ada air terjun gak, tak penah tahu pun

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails