Thursday, February 23, 2012

Membesarkan anak lelaki sehingga 1 tahun


hari ini anak teruna saya dah genap setahun, syukur sekarang ni dia sihat. looking back nak besarkan dia bukan perkara enteng, mmg budak lelaki kurang menangis dan merengek tapi untuk my son ni dia memang kerap jugak sakit, dari masalah taik mata, cirit, kerap demam dan batuk2. warded 3 time dah. apapun doctor cakap he will be fine. anyway, kalau nak raise child ni mmg perlu bersedia, mental dan fizikal, dan mengetepikan 'me time'. to ifran, selamat hari lahir sayang, abah cuba jadi abah yang paing cool dekat bandar mahkota cheras ni.

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

6 comments:

  1. Selamat hari lahir ifran..jd anak yg baik yea

    P/s: Jd abah yang paling cool sekitar mahkota cheras tu yg x bley blah tu. ahahaha. Takpe. Yang penting, azam. Tercapai atau tidak, itu blkg kira kan

    ReplyDelete
  2. epi besday irfan. semoga menjadi anak yg membahagiakan emak ayah. amin

    k long

    ReplyDelete
  3. kalau anak kerap sakit mmg satu cabaran yang besar buat parents, nak nak kalau masing2 bekerja.. mana nak stress tempat keje lagi nak bg alasan anak sakit manjang.. walaupun hakikat, tp hati orang siapa yg tahu

    ReplyDelete
  4. yeahhh....semoga jadi cool sepanjang bro...hehehehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah dah setahun ye.. semoga terus sihat dan cepat membesar..amin

    ReplyDelete
  6. happy belated besday irfan..!!! jadi anak yang soleh yea... ameen..

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails