Friday, February 10, 2012

Peraduan Mudah : Angpow Tunai Untuk Diberi

48 hour entry tajaan. Skroll ke bawah untuk entry terbaru

Pembaca matjoe.com mahu angpow tunai sempena hari raya Cina tahun ini? Kalau mahu angpow ini, apakata anda join
peraduan yang diadakan oleh laman web www.tahutak.com. Penyertaannya adalah sunguh mudah.
Hadiahnya kira berrrrbaloi dengan usaha yang diberikan. Hadiahnya adalah wang tunai angpow bernilai
RM30 tunai. Sebanyak 30 orang akan berpeluang mendapatkan angpow ini.


Bagaimana menyertainya?

Anda hanya perlu buat 3 langkah mudah sahaja. Tidak perlu review ataupun buat ayat-ayat yang indah
untuk menang. Untuk menyertai, anda cuma memerlukan akaun Facebook dan Google+ anda.

1.Like facebook page Tahutak.com

2.Tambah Google+ TahuTak.com

3. Pilih 3 artikel yang dirasakan menarik dan kongsikan ianya di Facebook, Twitter atau Google+ anda.

Senang bukan? Anda hanya perlu like dan kongsi sahaja. Selepas itu, pergi ke post peraduan ini di laman
TahuTak.com dan komen memberitahu bahawa anda telah selesaikannya. Sungguh mudah. Sebanyak
30 penyertaan secara rawak akan dipilih. Ini bermakna anda mempunyai peluang yang besar untuk
memenangi.Hah!

Keputusan pilihan adalah muktamad. Tempoh peraduan ini adalah selama 2 mingu iaitu dari tarikh
23hb Februari sehinggalah 6 hb March 2012. Keputusan akhir akan diumumkan di laman web
www.Tahutak.com pada 9hb March 2012. Selamat menyertai

kata matjoe: contest ni sangat senang dan tak salah mencuba, semua dah ada facebook dan cuma share 3 entry jer.

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

6 comments:

  1. tahu tak?? ia sunggu mudah! hehehee

    ReplyDelete
  2. eh.. bagus ni.. boleh try nasib..

    ReplyDelete
  3. nasib baik .... takde syarat blog contest tak boleh join ...hahahahha

    ReplyDelete
  4. x tahu....cool juga contest ni..nak kena join ni...

    ReplyDelete
  5. Try la join sepam, sy pon masuk

    ReplyDelete
  6. mudah bebenor contest nih
    nak usha jap lah


    P/S : Nak Minta Tolong Bantu Hans Menang iPad 2

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2012/02/pusingan-akhir-contest-gadget-impian.html

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails