Friday, February 24, 2012

Sate King - Paling Sedap!

Satay King ke Sate King? Macam hampeh jer mood aku ni, nak blogging malas walaupun ada sedikit celah masa nak bikin entry. Orait then, i have to say, satay ni paling sedap so far. Satay ismail dekat keramat pon kalah pon tewas. Cukup rasa, besar, dan x kedekut timun dan bawang. Everything you could ask for in a satay. Highly recommended
warung simple

tempat bakar pon satu

nak tempah pon boleh

sudah sampai rumah, sedia untuk di 'ngap'. OwhhhhYeaaaaa

I have to say,  i found a hidden gems. Memang berbaloi. Best part selain saiz besar dan rasa yang sedap, bahagian satay yg hangit akan diasingkan terlebih dahulu dgn gunting.

masa berniaga 5pm smpi malam
lokasi: 3.002273,101.789314
Kampung Sungai Kantan, 43000 Kajang, Selangor

baik korang cuba before it became mainstream

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

4 comments:

  1. naik lapar aku dibuatnya.. dah lah aku peminat sate.. huhu

    ReplyDelete
  2. alamak....aku yang slalu balik kat kajang tak sempat terjah lagi nie...huhuhu

    ReplyDelete
  3. adakah lebih sedap dari sate hut tg karang?

    ReplyDelete
  4. Perutku Sedia Berkhidmat untuk Satay ni..hehe

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails