Saturday, February 25, 2012

Sate UK Bandar Baru Bangi- Ultra Kecewa

Orait guys, tajuk agak tak boleh belah, tapi lebih kurang gitu la perasaannya. Bila saya post pasal satay King dekat facebook, ada yg suggest satay UK. So, one fine day, saya pegi beli. Verdict: Saya kecewa, kurang  mecapai tahap expectation saya.

ni dia satay UK

geli la tgk senduk tu

tempat bakar

restorannya

 Satay - rasanya biasa saja, saiz ok, cuma aa yg agak hangit maybe sebab bakar byk sgt kot.
Kuah - Kuahnya masin, terasa sangat masinnya
Timun & Bawang - sangat sedikit,  kedekut


 Harap pihak satay UK boleh improve in term of everything yg i complaint above

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

6 comments:

  1. semakin hari semkin frust kalau nak makan satay ni.. dulu suka kat willy. Now out gak dah...

    ReplyDelete
  2. hmmmmm kena mencari lagi sate yang sedap

    ReplyDelete
  3. willy pon out ke? baru nk cuba...ade kawan suggest..huhu..kalo uk..sblm ni mkn ok je... now xtahu la.. mebi memenuhi piawaian abg joe kot...huhu..or..mmg dah xsedap..

    ReplyDelete
  4. Jom ke gerai kawe..satay klate mari, kajang utama..foodcourt depan sekolah menengah..gerenti puas hati =D

    ReplyDelete
  5. rasanya sate paling best skang adalah sate baung. lokasinya x jauh dr sate uk, iaitu dr sksyn 7 bangi menuju ke sg chua, kedai dia sebelah kanan. selamat mencuba...

    amar

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails