Wednesday, April 18, 2012

Semoga Rohnya Dicucuri Rahmat Allah - Abdul Majid bin Kasim 1940 - 2012

Baru dapat berita sedih yang abah saya dah meninggal dunia. Ini sangat menyedihkan apabila ayah sendiri telah tiada lagi, dan tak boleh nak bendung airmata lagi, membayangkan perpisahan yang abadi, yang mana pertemuan tidak lagi boleh berlaku.

Doakan saya tabah menghadapi pemergian ini. untuk abah yang abang chik sayangi, moga abah digolongkan dikalangan orang orang yang beriman.



Klik LIKE kalau suka Entry Ni

29 comments:

  1. takziah matjoe... Semua org akan melalui benda yang sama, cuma lambat atau cepat jer... Al-fatihah.

    ReplyDelete
  2. Takziah buat matjoe dan sekeluarga

    ReplyDelete
  3. Takziah.. & Al Fatihah. Semoga rohnya dicucuri raahmat. Amin.

    ReplyDelete
  4. Salam takziah dari MY power tools and machinery a.k.a tuah rimbun...

    ReplyDelete
  5. Takziah buat bro sekeluarga dan banyakkan bersabar..Gua doakan semoga roh beliau dicucuri rahmat. Al-Fatihah

    ReplyDelete
  6. salam takziah buat kamu sekeluarga..semuga rohnya di cucuri rahmat..al fatihah

    ReplyDelete
  7. takziah matjoe & keluarga. Semoga rohnya d cucuri rahmat. Al-Fatihah

    k long

    ReplyDelete
  8. takziah bro... banyakkan baca Al-Quran untuk arwah

    ReplyDelete
  9. No wonder la gua call lu tak dapat2. Apa2 pun moga allahyarham ditempatkan di kalangan mereka yang beriman. Al-Fatihah.

    ReplyDelete
  10. takziah matjoe, semoga anda menjadi aset anak yang soleh kepada ayahanda. al Fatihah

    ReplyDelete
  11. Takziah matjoe. Al-fatihah.

    ReplyDelete
  12. Takziah matjoe. Al-fatihah.

    ReplyDelete
  13. Takziah matjoe. Al-fatihah.

    ReplyDelete
  14. al Fatihah mat joe
    kuatkan semangat
    teruskan perjuangan & jadi anak yg soleh
    amin

    ReplyDelete
  15. Takziah Matjoe..
    AlFatihah buat arwah...

    -Tinta-

    ReplyDelete
  16. salam takziah buat bro sekeluarga.. iringilah Allahyarham dengan iringan doa anak-anak yang soleh dan solehah.. ameen..

    ReplyDelete
  17. takziah untuk mat joe dan keluarga..

    al-fatihah

    //syahproperty

    ReplyDelete
  18. Takziah matjoe..Moga rohnya dicucuri rahmat.. Al-Fatihah

    ReplyDelete
  19. Takziah Mat Joe dan family.

    ReplyDelete
  20. takziah matjoe..semoga kuat dan tabah menghadapinya

    Alfatihah buat arwah

    ReplyDelete
  21. takziah matjoe..byk2kan doa utk arwah..doa anak yg soleh sampai pada si mati

    ReplyDelete
  22. salam takziah buat mat joe dan keluarga

    ReplyDelete
  23. alfatihah buat ayah bro

    ReplyDelete
  24. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  25. salam takziah matjoe..semoga roh ayahmu dicucuri rahmat..insyaAllah
    alfatihah....
    ~al-husni~

    ReplyDelete

Link Within

Related Posts with Thumbnails