Friday, July 20, 2012

Harga Burger Bakar Abang Burn

Dah jadi 'trend' sudah burger bakar ni, selepas mencuba Burger Bakar Kaw Kaw  di Wangsa Maju, saya dapat tahu satu lagi kedai Burger Bakar yang jugak terkenal dan menjadi bualan. Kedainya ialah Burger Bakar Abang Burn. Rupanya dah ada outlet yang berhampiran (tak la dekat sangat sbb kene tol jugak nak pegi) dengan rumah saya di Ramal Junction di Sungai Ramal. This entry cuma nak share Harga Burger Bakar Abang Burn

Harga Burger Bakar Abang Burn

Harganya sama sahaja dengan Burger Kaw Kaw untuk pilihan jenis burger. Untuk special ada sedikit beza boleh pilih beef bacon slice atau turkey ham ataupun beef salami. Nantikan review untuk burger yang saya makan, Single Beef Burn Special yang berharga RM10.50

Klik LIKE kalau suka Entry Ni

11 comments:

  1. Replies
    1. aku dah terjah, karang keluar entry penuh

      Delete
  2. pernah nampak kawan post kat FB burger bakar dijual ikut kilo...nak setengah kilo boleh nak sekilo boleh...itu baru dagingnya....betul2 tak sampai akalku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tersampai akal gwa jugak. haha. niway daging seketul rm5.50, kalau 10 ketul jadi 1 kilo, so 55 ringgit la.

      Delete
  3. Replies
    1. dekat ramal junction. Kedai utama dekat ampang

      Delete
    2. pasti panjang orang beratur ni...

      Delete
  4. pergghh... ade teaser dulu yea... aku kat kat sg ramal tak sempat...nasib baik ader baru bukak ngan nilai kelmarin...siap belasah dah semalam....

    ReplyDelete
  5. blanje aku burger 5 tingkat laaa bro.. hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahha, 5 tingkat kalo, lu puyna arteri boleh tersumbat

      Delete

Link Within

Related Posts with Thumbnails